Mery-Kate и Asley са супер

 
Mery-Kate и Asley са супер

 
Рейтинг: 3.00
(122)
Начало
Филмите им
Биографии
Дискография
Саундтракове
Публикации
Биография
Снимчици
Аватари
Продукти
От списания
Автографи
Модели на МКА
Запиши се в моя сайт
Календар
Пиши на близначките
Облечи и гримирай Олсен
Нагpади
Интерестно
Филмография
Анкети


Ето ме

Публикации / Ашли Олсън- Добрата сестра

Ашли Олсън- Добрата сестра
06.09.06 10:49

Имената им винаги са в комплект - Мери-Кейт и Ашли Олсън! Но през последните години двете най-известни близначки в света доказаха, че са не по-малко силни и когато са сами ...

БРАВО ти представя Ашли!

"Тя е до мен винаги, когато имам нужда от нея, тя е най-добрият ми приятел, тя просто е всичко за мен" - казва Аш за Мери-Кейт.

Пронизващи синьо-зелени очи, светлоруса вълниста коса и усмивка, на която не можеш да не отвърнеш.Ашли Олсън (20) е една от малкото звезди, които на живо напълно отговарят на образа от малкия екран. С една разлика - малкото момиченце вече е пораснало. Днес Аш е млада и красива жена, която очевидно знае какво иска и противно на всички очаквания не е оставила звездната слава да я зарази.

По-голямата макар и само с 2 минути от сестра си Мери-Кейт, по ненаписаното правило Ашли е "по-доброто дете" - по-скромна, по-спокойна и по-отговорна. Докато в последните години Мери-Кейт се забъркваше в скандал след скандал - като се започне от анорексията през 2004г. и се стигне до тъжно завършилата любовна история със Ставрос Ниархос, единственото отрицателно заглавие, което се появи в пресата с името на Ашли, бяха неоснователните обвинения за употреба на наркотици, срещу които тя заведе дело за клевета.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1361